Om vores blog Smaahjerter.dk

Smaahjerter.dk er en livsstils- og modeblog skabt og skrevet af to på én og samme tid mødre og tekniske blognørder. Vi hedder Nina og Sarah og har henholdsvis et og to børn. Fælles for os begge er, at vi har en stor forkærlighed for børnetøj og mode til overkommelige priser.

Bloggen er vores lille interaktive hjertebarn, og bloggen på smaahjerter.dk blev skabt, netop fordi vi følte, at der var brug for en modeblog, der omhandlede børnetøj og alt hvad det nu ellers indebærer – uden for meget pynt og facade. Vi stiler efter en stemning på bloggen, der er nede på jorden, umiddelbar og med plads til forskelligheder.

Smaahjerters omdrejningspunkt er, som du nok kan fornemme, i særdeleshed børnetøj og -sko. Her på vores blog kan du derfor finde brugbar og uundværlig information, når du er på jagt efter nyt børnetøj til familiens mindste, gode guides til eksempelvis de bedste flyverdragter, børnesandaler eller skoletasker samt finurlige tips og tricks, som enhver forælder bør kende til. Kort sagt omhandler bloggen alt det, der rører sig inden for børnetøjsmode.

Vi følger med i de nyeste trends, tester alle tænkelige tricks og samler alt det, der er værd at vide om børnetøj. Det gør vi på en overskuelig og lettilgængelig måde, så du hurtigt kan skabe dig et grundigt – og ikke mindst prisbevidst – overblik.

Vil du du i kontakt med os så skriv til Sarah@smaahjerter.dk