Find et roligt helle i København

Har I overvejet at flytte til København, eller bor I der allerede og vil gerne væk fra de mest larmende og pulserende områder? Der kan være mange årsager til en flytning, men børn er en af den bedste af dem. Det er ikke sikkert, I allerede nu ved, hvor I gerne vil hen, men har I overvejet Islands Brygge? Her er mange fede lejeboliger, og området er perfekt for børnefamilier, som stadig gerne vil have følelsen af at bo i byen – læs mere på a-house.com om lejeboliger på Islands Brygge.

København har rigtig meget at byde på, lige fra kultur og sport til handel og jobmuligheder. Det er mange af de ting, der ofte følger med i en storby, men larm og trafik er også en af dem. Her er Islands Brygge en god mulighed for at nyde godt af storbyens mange glæder, samtidig med at I ikke går på kompromis på områdets børnevenlighed.

Nedenunder kan I læse mere om Bryggen, og hvad der gør det til så attraktivt et område.

Giv børnene en tryg opvækst

Det er vigtigt, at børnene føler sig godt tilpas, og at I som forældre ved, at der er masser af grønne områder og væresteder for familier. Så selvom I er tæt på centrum, hvor det hele sker, er der mere roligt end i mange andre områder i og omkring København.

Her er der parker, som I kan gå ture i, mens børnene er små, holde picnic eller have legeaftaler. Når børnene bliver større, kan de selv cykle rundt efter skole med venner og veninder. Islands Brygge er stadig så tæt på alting, at I kan være sikre på, at der ikke er langt til fritidsaktiviteter.

Gode cykelmuligheder og forbindelser med offentlig transport

Til og fra Islands Brygge er der både gode cykelstier, som de fleste steder i storbyen, og mulighed for forbindelser med både bus og metro.

Måske vil jeres børn gerne gå til gymnastik eller fodbold? København er et mekka af oplevelser og tilbud for både børn og voksne, og når I bor på Bryggen, er det nemt og sikkert at komme til det hele med cykel eller offentlig transport.

Arbejdsmæssigt er Bryggen også et godt område. Med de mange forbindelser og den gode placering til midtbyen betyder det, at der ikke skal bruges en masse tid på at pendle, men at du i stedet kan komme hjem og bruge tid med familien. Det er skønt at vide, at der kun er en cykeltur eller et par stop med metroen mellem hjemmet og arbejdspladsen, så der er bedre tid til at aflevere og hente børnene.

Et kalejdoskop af familier

Der bor rigtig mange forskellige typer mennesker og familiekonstellationer på Islands Brygge, og det er derfor et meget alsidigt, lærerigt og omfavnende fællesskab at blive del af. Det er noget af det, der også kan skabe noget dynamik og fællesskaber, som man måske ellers ikke ville have opnået på en almindelig villavej i forstaden. Det giver gode muligheder for venskaber for både børn og voksne.