Gode vinterjakker til børn i 2016

Vinterjakker til børn i 2019
Når temperaturen falder og vi går koldere tider I møde, så er en funktionel, robust – og ikke mindst varm – vinterjakke til dit barn en uundværlig investering på linje med den klassiske flyverdragt. Både heldigvis og desværre findes der et hav af forskellige vinterjakker til børn og det kan derfor være rigtig svært at vælge den helt rigtige model. Noget af det allervigtigste i valget af dit barns vinterjakke er dog uden tvivl at gå efter en model, der er funktionel og kan tåle diverse strabadser og udfordringer – alt i mens den gerne skal være både vind- og vandtæt, så den kan holde dit barn både varm og tør gennem alt fra familieturer i skoven til leg på børnehavens eller fritidsordningens legeplads.

Når du shopper dit barns nye vinterjakke er der, som du nok kan fornemme, flere ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du lede efter en model, der har en vandtæthed på minimum de 3-5.000 mm., da vinterjakken så også vil kunne holde dit barn tørt når han/hun eksempelvis sidder på jorden eller har en rygsæk på. Samtidig bør du gå efter en vinterjakke til børn, der har en åndbarhed på omkring de 5000g/m2, da du så er sikker på, at dit barn holder sig både tørt og køligt selv gennem børnehavens- eller fritidsordningens diverse udendørsaktiviteter og barnets forskellige lege. Sidst men absolut ikke mindst så bør den nye vinterjakke have en vindtæthed på mere end de 25 mm/sek., da vind om noget må sige at være et fast inventar i Danmark – nærmest uanset sæson.

Ovenstående information er altså enormt vigtig at have i baghovedet når du er på udkig efter dit barns nye vinterjakke. Derudover så kan det desuden kun anbefales at gå efter en vinterjakke, der er fremstillet enten i Gore-Tex eller andet polyester materiale, der ikke kun er super vandafvisende, men som også er fantastisk til at holde på varmen. Det er samtidig også altid en god ide at vælge en vinterjakke, hvis inderside er foret med blød fleece, som både er enormt behagelig for huden og som også isolerer dit barns krop super godt selv hvis blæsten virkelig skulle tage fat.

Flotte og funktionelle Hummel vinterjakker til børn på udsalg
Da jagten på den helt rette vinterjakke til dit barn kan være noget af en udfordring i en jungle af mærker, modeller, farver og materialesammensætninger, så giver jeg dig her i artiklen 10 rigtig gode forslag på 2016s bedste vinterjakker til børn på udsalg.

En vinterjakke til børn har to overordnede formål: At beskytte og isolere. Det er altså de to praktiske egenskaber, som du under ingen omstændighed må gå på kompromis med når du køber dit barns nye vinterjakke. Selvom de praktiske egenskaber bør altid prioriteres før farve og design, så er det i dag heldigvis enormt let at kombinere funktionalitet og praktiske egenskaber med flot design og du behøver derfor ikke være tvunget til at vælge det ene frem for det andet.

Et super godt og enormt fornuftigt bud på et populært og kvalitetsrigt tøjmærke, der fremstiller både funktionelle og rigtig flotte vinterjakker til børn er det nu danskejede sportstøjsmærke Hummel. Her er der nemlig tale om et mærke, der har næsten 100 års erfaring med at fremstille kvalitetsrigt børnetøj, hvor robuste materialer og funktionalitet altid er i fokus. Deres børnetøjskollektioner er fulde af kvalitetsprodukter, der er både slidstærke og enormt behageligt at have på.

Personligt synes jeg, at noget af det uden tvivl bedste ved Hummel er, at de har stor forståelse for, at børn skal have lov til at være børn og at tøjet derfor ikke kun skal have et farverigt og flot design, men samtidig også skal kunne sikre, at børn kan lege og have det sjovt, kan bevæge sig gnidningsfrit og ikke mindst tumle rundt og blive beskidte. Hummels vinterjakker til børn er ingen undtagelse – de er skabt til at blive brugt. Her får du mine 10 absolut bedste bud på 2016s flotteste Hummel vinterjakker til børn – og så kan du endda få dem alle til en super god pris, da alle modellerne er på udsalg:

vinterjakke-1

Hummel Nicco vinterjakke
679,95 339,98 kr.

Den første vinterjakke i rækken er en smart og flot navy-farvet model, der holder dit barn varmt og tørt gennem regn, kulde og frost. Jakkens inderside er fremstillet i kvalitetsrig fleece, der er hjælper med at holde dit barn varmt, mens det samtidig hverken kradser eller irriterer barnets hud.
Jakkens yderside er fremstillet af et vand- og vindtæt materiale, der ovenikøbet er enormt slidstærkt og utrolig åndbart. Desuden er vinterjakken udstyret med praktiske reflekser, der sikre, at din lille spirrevip også bliver set, når det bliver mørkt udenfor.

Vinterjakkens ærmer er lukket af med elastik, der forhindrer kulde og vind i at trænge ind og jakken har en smart og let aftagelig hætte, der kan knappes af og sættes på efter behov. Skulle vinterjakken være blevet snavset efter en lang dag med udendørs sjov og leg, så kan den heldigvis både tåle vask og tumble.

vinterjakke-2Hummel Isabella vinterjakke
750,-676 kr.

Denne Hummel vinterjakke må siges at være det ideelle valg, hvis du har en lille prinsesse, der skal klædes både praktisk, varmt og flot på henover de kolde måneder. Vinterjakken er naturligvis både åndbar, vand- og vindtæt, så dit barn kan lege udendørs uanset vind og vejr og den har desuden reflekser placeret på ydersiden, som er med til at sikre, at dit barn er fuldstændig trafiksikker selv når det bliver helt mørkt.
Fronten af jakken er udstyret med en praktisk gennemgående lynlås og lommerne har knaplukninger. Den smarte elestik i taljen og ved ærmerne sikre, at vind og kulde holdes fuldstændig ude og jakken har desuden en høj krave og en aftagelig hætte, der ligeledes holder dit barns ansigt og hals fri for træk. Udover alle jakkens både enormt funktionelle og praktiske features, så lyser den flotte og tøsede farve op hele vinteren og den flotte farve er med garanti helt uimodståelig for din lille pige.

vinterjakke-3Hummel Camo vinterjakke
999,95 900, 95 kr.

Her er den ultimative vinterjakke til din seje lille krudtugle! Denne smarte camouflage model opfylder alle tænkelige krav, der overhovedet måtte være, hvis du har en aktiv lille gut, der elsker at klatrer i træer, tumle på legepladsen og udforske naturen. Ikke nok med at jakken har en vandtæthed på hele 8.000 mm. og en åndbarhed på de anbefalede 5.000 g/m2, så har den også en høj krave og en ekstra lang længde samt vindfag i ærmerne, der alt sammen garantere, at din lille superhelt er pakket varmt og godt ind selv når vinden og regnen rigtig tager fat. Trods det fede camouflage design er jakken naturligvis stadig udstyret med reflekser, således at dit barn aldrig risikere at blive overset i trafikken. Hætten kan desuden tages af og på hvis legene går vildt for sig og jakkens forside er samtidig udstyret med en praktisk, gennemgående lynlås, der gør det let at få din lille spirrevip ud og i jakken.

jakke-4
Hummel Sebastian vinterjakke
649,95 585,95 kr.

Mit fjerde valg er faldet på en super flot vinterjakke i et gennemført og stilfuldt design, der passer både til piger og drenge og som ikke tvinger dig til at gå på kompromis med hverken kvalitet og funktionalitet eller stilfuldt design.
Med denne jakke er dit barn klædt på til alle tænkelige former for vejrsituationer og anledninger. Udover at jakkens yderside naturligvis er både vind- og vandtæt, så er den ligeledes udstyret med praktiske reflekser, der sørger for, at dit barn bliver set både på vej til og fra børnehave eller fritidsordning. Derudover har jakken en gennemgående lynlås, der gør af- og påklædning til en leg. Lommerne lukkes med knaplukning og den flotte, imiterede pelshætte kan meget fordelagtigt taget af og på når vinterjakken engang i mellem skal en tur i vaskemaskinen.

jakke-5
Hummel BL vinterjakke
649,95 519,96 kr.

Her er en enormt kvalitetsrig vinterjakke, der med sin udsalgspris også ligger i den mere favorable ende af prisskalaen. Denne sporty Hummel vinterjakke fås nemlig til en rigtig skarp pris og har ovenikøbet en vandtæthed på 8000 mm. og en åndbarhed på 3000 g/m2. Disse to tal betyder, at du kan være 100% sikker på, at dit barn holder sig fuldstændig tør og kølig gennem selv den ondeste byge og diverse fysiske udendørsaktiviteter. Når det regner så meget, som det gør i Danmark, så er en fuldstændig vandtæt vinterjakke jo nærmest uundværlig og denne model er derfor et helt oplagt valg, hvis du leder efter en vinterjakke til dit barn, der holder flere sæsoner. Jakken er lavet i 100% polyester og har smarte refleksstriber ned af brystet. Samtidig har vinterjakken en praktisk, gennemgående lynlås og tætlukkende elastik i ærmerne, der hjælper med at holde kulde og blæst ude.

jakke-6
Hummel Jessie vinterjakke
649,95 585,19 kr.

Det her er en vinterjakke til din lille pige, der er lige efter bogen! Med en vandtæthed på 8000 mm., en åndbarhed på 5000g/m2 og vindfang i både ærmer og livet samt tapede sømme, så må denne model siges, at være den ultimative vinterjakke til din lille prinsesse. Her får du nemlig høj kvalitet, funktionalitet og komfort kombineret med en sød lilla eller lys lilla nuance og en flot, imiteret pelskant på hætten, der naturligvis er aftagelig. Desuden har jakken ribkant ved ærmerne, der afskærmer mod kulde og blæst, og modellen er naturligvis også udstyret med praktiske reflekser, der sikrer, at den lille altid bliver set – selv når det bliver mørket.

jakke

Hummel Bear vinterjakke
549,95 274,98 kr.

Her er mit bedste bud på en enormt sød vinterjakke til din lille pige, der har de mest nuttede detaljer og en rigtig stærk pris. Jakken har en smart pink farve og på den aftagelige hætte er der påsyet små søde ører. Men ikke nok med, at hætten har små dyre ører, så har denne Hummel vinterjakke ligeledes små påknappede luffer, der ligner små poter og som på praktisk vis kan erstatte et par separate sæt handsker, der alligevel altid er i højrisiko for at blive væk udenfor. Ud over de nuttede dyre detaljer, så er jakken lavet i et slidstærkt polyester materiale, der naturligvis er både er vand- og vindafvisende samt enormt åndbart. Vinterjakken er også udstyret med praktiske reflekser og en smart, gennemgående YKK lynlås, der gør det let for dit barn at komme ind og ud af jakken.

jakkke-8

Hummel Jamie vinterjakke
550,00 275,00 kr.

Super flot koralfarvet vinterjakke i en anderledes og sød angora-model, der er udstyret med en skrå lynlåslukning i jakkens ene side. Jakkens hætte er aftagelig og modellen har en smart elastik i ærmerne og en inderside med et lækkert fleece for, som sikre, at din lille spirrevip er godt beskyttet mod kulde, regn og blæst på alt fra gåture i skoven til sjove aktiviteter på legepladsen. Jakken har også en enormt tilfredsstillende vandtæthed på hele 5000 mm. samt tapede sømme, der giver dig en garanti for, at dit barn holder sig dejlig tørt selv gennem det koldeste skyl. Sidst, men absolut ikke mindst, har vinterjakken naturligvis praktiske reflekser og kan smides i vaskemaskinen ved 40 grader, hvis den flotte koral-farve med tiden er blevet lidt nusset.

vinterjakke-9
Hummel Evaline vinterjakke
649,95 324,98

Her får du en smart og funktionel vinterjakke, der passer godt til drenge såvel som piger. Jakken har en flot marineblå farve og et pudderfarvet indvendigt for i den aftagelige hætte. Hele jakken er foret med blød fleece og kan med sin vandtæthed på hele 8000 mm. prale af at kunne holde dit barn tørt og godt beskyttet gennem selv det ondeste nedbør. Oveni sikrer den indvendige stolpe bag den gennemgående lynlås, at vinden heller ikke har mulighed for at trænge ind til det lille pus. Som alle de overstående vinterjakke fra Hummel, så har denne model også en smart aftagelig hætte, der kan knappes af og på efter behov. Sidst men ikke mindst har jakken naturligvis trafiksikre reflekser, så din lille pusling let kan ses i den mørke vintersæson.

vinterjakke-10

Hummel Antoni vinterjakke
549 439 kr.

Tiende og sidste Hummel vinterjakke til børn vil jeg uden at tøve kalde den helt perfekt vinterjakke – ikke kun til den danske vinter, men samtidig også til den obligatoriske skiferie. Jakken fås i et flot og super klassisk Hummel design, der passer til små prinsesser såvel som frygtløse små superhelte. Her er virkelig tale om en funktionel og varm, vind- og vandtæt hardshell jakke, der er udstyret med en kraftig foring på indersiden såvel som inden i hætten. Hætten er naturligvis også aftagelig, hvis den forstyrrer den lilles leg eller hvis jakken trænger til en tur i vaskemaskinen. Ærmekanten har praktiske elastikker, der lukker helt tæt og modellen er udstyret med en høj krave og kindbeskyttelse, så din lille spirrevips ansigt altid er lige så godt pakket ind som resten af kroppen er. Vinterjakken er lavet i 100% nylon, der gør den super åndbar og modellen er desuden udstyret med en gennemgående lynlås lukning samt praktisk lynlåse ved lommerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *